Welkom bij het PRE Stamboek Nederland

Op onze website treft u veel informatie aan over het ras de Pura Raza Española (PRE),de fokkerij, hoe het zit met stamboekpapieren, dekbewijzen, veulens aanmelden en hoe u een paard op naam kunt over schrijven.  Daarnaast kunt u ook vinden hoe andere paarden dan de PRE op naam gezet kunnen worden, cruzado veulens van een paspoort kunnen worden voorzien en dergelijke. Bijvoorbeeld Spaanse paarden die geen stamboekpapieren hebben.Heeft u toch nog vragen? Neem dan even contact met ons op! 

Afbeelding invoegen
   SICAB (internationale premiekeuring Sevilla 19 -24 november)

Van 19 tot 24 november is de grootste, internationale premiekeuring SICAB in Sevilla gehouden. Kijk hier voor een samenvatting:  

SICAB 2019  

De morfologie van de PRE

                                                  

 
Koop nooit een PRE zonder Carta de Titularidad of Propiedad!!! 
Laat u niets wijsmaken door verkopers die beweren dat een Carta de Titularidad of Propiedad helemaal niet nodig is. Het is een bewijs van eigendom en elke PRE heeft er een! Zonder Carta is het paard nooit officieel van u! Lees meer
 
 

Inleverdata voor aanvragen  
Weken waarin u uaanvragen      kunt indienen:  
2019 week 48- 52 etc.
Inleverdata Lees verder...       
 
Afbeelding invoegen    
 Meer dan 100 jaar PRE Stamboek
 
  
 
    
Op deze website van PRE Stamboek Nederland vindt u de laatste nieuwe, volledige en juiste informatie over de PRE stamboekzaken, richtlijnen en procedures. Het PRE Stamboek Nederland is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de verspreiding van informatie over de PRE en het PRE stamboek in Nederland op het internet anders dan via deze website. Op de volledige inhoud van deze website van PRE stamboek Nederland rust copyright. Belangrijk: Het PRE Stamboek Nederland is uitsluitend een administratief loket  voor het moederstamboek LGANCCE  in Sevilla te Spanje zodat  stamboekdiensten in Nederland kunnen worden aangevraagd. Het PRE Stamboek Nederland werkt volgens de regelgeving van LGANCCE. Het PRE Stamboek Nederland  heeft echter geen enkele beslissingsbevoegdheid ten aanzien van het al dan niet toekennen van gevraagde stamboekdiensten noch ten aanzien van de regelgeving van LG ANCCE.Mocht u het niet eens zijn met de betreffende  regelgeving of een besluit ten aanzien van een door u gevraagde stamboekdienst, dan dient u zich te wenden tot LGANCCE in Sevilla Spanje..