Aanvragen van diensten en registratie papieren voor PRE paarden.                                                                                                                                         

Op deze pagina en sub pagina's vindt u alle informatie en formulieren welke u nodig heeft voor de aanvraag van diverse diensten zoals registratie van een veulen, carta de titularidad (eigendom bewijs), aanvraag APTO keuring etc. voor de PRE (voor andere paarden dus geen puur ras paarden moet u elders in het menu bij Cruzado's en Andalusierszijn) Voor aanvragen en informatie van Cruzado's, Andalusiers of andere Spaanse paarden moet u naar het menu knopje andere paarden gaan. 

Omdat de aanvragen en overschrijvingen nogal wat papierwerk vergen hebben wij geprobeerd een en ander zo makkelijker mogelijk voor u te maken door pakketten samen te stellen. Voorbeeld: Onder sub kopje aanvraag fokkersnummer vind u alle papieren welke u daarvoor nodig heeft u hoeft dus niet meer alles bij elkaar te zoeken. 

Voor alle aanvragen behalve als het gaat over een paard anders als PRE geldt dat u in het bezit moet zijn van een eigenaar nummer of een fokkersnummer. Uitleg hierover vind u in de sub kopjes. Aanvragen > ......

Note: 

  • Stuur altijd bij een eerste aanvraag een kopie ID bewijs mee.
  • Bij sommige formulieren hebben wij de vertaling bijgevoegd. Deze is alleen voor de vertaling zodat u weet wat en waar in te vullen. Wij ontvangen graag de Spaanse versie van u aangezien deze naar Spanje gaat.
 
 
 
Afbeelding invoegen
Inleverdata 2018.
 
Week4-8-12-16-20-24-28-32-etc. 

 
Inleverdata voor aanvragen!
 

Zoals u zult weten, zijn wij het dochterstamboek van LGANCCE Spanje gevestigd in Sevilla.

Vrijwel alle aanvragen en bijbehorende papieren die wij binnenkrijgen, moeten na controle naar Spanje gestuurd worden. Om de papieren veilig te versturen naar LGANCCE, gebeurt dit per pakket en per Fedex (de goedkoopste). Pakketten versturen is bijzonder duur, daarom proberen we voldoende aanvragen te verzamelen alvorens te versturen om zo de kosten zo laag mogelijk te houden en de prijzen van stamboekdiensten niet te hoeven verhogen. Dit is een van de oorzaken dat het te vaak voorkomt dat papieren laat worden teruggestuurd. Daarom hebben wij aanlever- data ingesteld. Op deze manier weet u dat als u in de betreffende week de aanvraag bij ons inlevert, deze aanvraag de week daarop naar Spanje gestuurd wordt. Komt uw aanvraag in een andere week dan hieronder aangegeven, dan weet u dat u wat langer zult moeten wachten. We hopen dat op deze manier iedereen de papieren eerder terugkrijgt, dan tot nu toe het geval is.